Team

allen

chris

Chris Muiser

Vanaf 1990 in dienst bij Jan de Jong interieur als interieur-ontwerper. Chris heeft een brede belangstelling en weet alles van stoffen en materialen. Het liefst vaart hij uit met zijn platbodem op het Wad, de elementen ervaren. Ook is hij een verwoed wijnverzamelaar en literatuur liefhebber.

christien

Christien Starkenburg

Interieur-ontwerper en art-director van onze winkel. Tevens ontwerper van SlowWood en Interieur-plus. De motor achter het bedrijf. Altijd bezig met het vak. Voelt feilloos aan waar het heengaat en vertaalt dit naar de winkelvloer. Springt, als het even kan, op haar fiets om haar hoofd leeg te maken en zich te laten inspireren door de natuur.

henk

Henk de Jong

Henk is, samen met zijn vrouw Christien, de huidige eigenaar en de 4de generatie van Jan de Jong Interieur sinds 1899. Henk bewaakt met veel kennis van zaken de visie van het bedrijf. Hij staat voor voor persoonlijk contact, de beste service en het creëren van een plek waar mensen zich welkom voelen. Als er nog tijd over is houdt hij er van om te wandelen en naar bijzondere autotentoonstellingen te gaan.

laura

Laura Fransen

Laura is al meer dan 12 jaar in dienst als interieur-ontwerper. De ontwerpen werkt ze prachtig uit op tekening. Tot voor kort speelde ze op hoog niveau bij de waterpoloclub van Heerenveen maar sinds ze moeder is geworden van een prachtige zoon is dat iets minder geworden. Daarnaast zingt ze de sterren van de hemel in haar band!

pieter

Pieter van der Meulen

Onze ervaren vakman. Pieter draagt zorg voor de correcte uitlevering en montage van alle goederen en stofferingen. Secuur en degelijk, gaat altijd voor het maximale resultaat. Pieter is een echte natuurman, hij is vaak te vinden in de Fryske greiden.

sjoukje

Sjoukje de Vries

Is van de details. Verzorgt de styling van de winkel en van de fotografie voor SlowWood en Interieur-plus. Kleuren, stoffen, mooie pure materialen en daar mooie combinaties van maken is haar lust en leven. Woont op het platteland maar gaat zo veel mogelijk naar inspirerende tentoonstellingen, films en theater.