inspiratie Blog

studio

Interieur ontwerp: Studio Slow

Wij werken voor architectenbureaus, particuliere -en zakelijke opdrachtgevers. Elke opdracht, hoe groot of klein ook krijgt onze maximale betrokkenheid & aandacht.
Disciplines zijn:
Interieurontwerp - Kleur- en materiaaladvies - Verlichtingsplan - Ontwerp maatwerk - Badkamer- en keukenontwerp - Begeleiding verbouw en nieuwbouw - Styling en fotografie - Identity, grafische vormgeving
Check the site voor gerealiseerde concepten & projecten!
https://www.studioslow.nl/

dyeing-studio

Tactiel & zacht

Claudy Jongstra is een internationaal gerenommeerd kunstenares die werkt met wol en vilt. Ze heeft haar eigen schaapskudde en maakt zelf haar verfmaterialen uit natuurlijke grondstoffen. Begonnen met het maken van stoffen voor de mode-industrie, maakt ze de laatste jaren steeds vaker grote autonome kunstwerken.

10

Mooie accessoires

Wij hebben weer fijne nieuwe spullen ingekocht, klassiekers, accessoires, jonge ontwerpen etc...Kom genieten van al dat moois!

img_2224

Pallazo

We zijn echt onder de indruk van deze winkel/studio in het voormalig Palazzo Campanella (1562-1565) aan de Via Garibaldi (strada Nuova) te Genua. Net zoals onze Waddenzee staat de Strada Nuova op de Werelderfgoedlijst van de Unesco.

p2140164

Februari 2010 werd Christien Starkenburg uitgenodigd voor een preview van het te openen Vitra inspiratiehaus. Een spectaculair gebouw, op elkaar gestapelde huisjes, ontworpen door architecten Herzog & deMeuron, en geopend in maart 2010. De complete home collectie van Vitra is hier in huiselijke settings, zeer fraai gepresenteerd, te bewonderen. Daarnaast kun je er heerlijk lunchen of een kopje koffie drinken op weg naar Zwitserland of Italie (5 minuten van de autobahn). Een echte aanrader!