inspiratie Blog

studio

Interieur ontwerp: Studio Slow

Wij werken voor architectenbureaus, particuliere -en zakelijke opdrachtgevers. Elke opdracht, hoe groot of klein ook krijgt onze maximale betrokkenheid & aandacht.
Disciplines zijn:
Interieurontwerp - Kleur- en materiaaladvies - Verlichtingsplan - Ontwerp maatwerk - Badkamer- en keukenontwerp - Begeleiding verbouw en nieuwbouw - Styling en fotografie - Identity, grafische vormgeving
Check the site voor gerealiseerde concepten & projecten!
https://www.studioslow.nl/

china1

Eco-resort

Prachtige samenwerking met AchterboschZantman architecten, de "treehouses" in China. Een mooi voorbeeld hoe bouwen in China ook kan: niet groter en sneller maar bedachtzaam, duurzaam, met oog voor de natuur en de lokale bevolking. Interieur-plus ontwierp het totale concept interieurplan van de treehouses en van de "Spa Longtan club".

p1010021

Vaste stek

Onze ontwerpstudio Interieur+ zichtbaar en communicatief gemaakt in de winkel, voor iedereen die ons bezoekt, langs fietst en rijdt... Altijd werk in uitvoering en een beetje rommelig. Fijn uitzicht, goed daglicht, een mooie vaste stek :-] Welkom.

P6090029

Leeuwarden. - De Michaëlschool uit Leeuwarden is de winnaar van de Vredeman de Vries Prijs voor Architectuur 2012. Een unanieme jury koos voor het ontwerp van Onix projectarchitect Allart Vogelzang uit Groningen. ‘Het respect dat de architect toont voor de onderwijsvisie van de Vrije School en de ruimte die de opdrachtgever aan de ontwerper heeft geboden voor een interpretatie van de vormentaal is bijzonder’, zo oordeelde de jury. De jury toont zich in haar rapport ontroerd door het ontwerp van de Michaëlschool.

Christien Starkenburg heeft voor de Michaelschool Leeuwarden het kleuren en materialenplan gemaakt in overeenstemming met de vrije school filosofie. Ook zijn de binnenpuien van Oregon Pine,de belettering, binnendeuren, bibliotheekkasten, werkplekken, boekencarroussel en divers ander maatwerk van Oregon Pine meegenomen. Een gesamtkuntwerk dus!

Bezieling. Dat is een woord dat vaak valt als Christien praat over het huis waarin ze woont met Henk de Jong en hun zonen.’Er moet een verhaal horen bij de spullen in ons interieur, zodat ze echt van mij en mijn dierbaren zijn. Zo simpel is het’. Terug naar de basis dus. De bungalow uit de jaren zestig ademt een weldadige rust. Geen hysterische decoraties of bonte kleuren, maar natuurlijke materialen en aardse tinten. Enjoy living in the slow lane!

Hier meer