inspiratie Blog

studio3

Nieuwe website interieur-plus!

Sinds 2007 werkt Interieur+ met liefde en aandacht voor detail vanuit context en verbeeldingskracht aan ontwerpen. Door de verbreding van disciplines en onze organische manier van werken is het tijd voor een nieuwe naam en nieuwe website.
Studio Slow voor Interieurontwerp, Styling en Grafische vormgeving. Check the new website!
https://www.studioslow.nl/

china1

Eco-resort

Prachtige samenwerking met AchterboschZantman architecten, de "treehouses" in China. Een mooi voorbeeld hoe bouwen in China ook kan: niet groter en sneller maar bedachtzaam, duurzaam, met oog voor de natuur en de lokale bevolking. Interieur-plus ontwierp het totale concept interieurplan van de treehouses en van de "Spa Longtan club".

p1010021

Vaste stek

Onze ontwerpstudio Interieur+ zichtbaar en communicatief gemaakt in de winkel, voor iedereen die ons bezoekt, langs fietst en rijdt... Altijd werk in uitvoering en een beetje rommelig. Fijn uitzicht, goed daglicht, een mooie vaste stek :-] Welkom.

P6090029

Leeuwarden. - De Michaëlschool uit Leeuwarden is de winnaar van de Vredeman de Vries Prijs voor Architectuur 2012. Een unanieme jury koos voor het ontwerp van Onix projectarchitect Allart Vogelzang uit Groningen. ‘Het respect dat de architect toont voor de onderwijsvisie van de Vrije School en de ruimte die de opdrachtgever aan de ontwerper heeft geboden voor een interpretatie van de vormentaal is bijzonder’, zo oordeelde de jury. De jury toont zich in haar rapport ontroerd door het ontwerp van de Michaëlschool.

Christien Starkenburg heeft voor de Michaelschool Leeuwarden het kleuren en materialenplan gemaakt in overeenstemming met de vrije school filosofie. Ook zijn de binnenpuien van Oregon Pine,de belettering, binnendeuren, bibliotheekkasten, werkplekken, boekencarroussel en divers ander maatwerk van Oregon Pine meegenomen. Een gesamtkuntwerk dus!

Bezieling. Dat is een woord dat vaak valt als Christien praat over het huis waarin ze woont met Henk de Jong en hun zonen.’Er moet een verhaal horen bij de spullen in ons interieur, zodat ze echt van mij en mijn dierbaren zijn. Zo simpel is het’. Terug naar de basis dus. De bungalow uit de jaren zestig ademt een weldadige rust. Geen hysterische decoraties of bonte kleuren, maar natuurlijke materialen en aardse tinten. Enjoy living in the slow lane!

Hier meer