inspiratie Blog

dyeing-studio

Tactiel & zacht

Claudy Jongstra is een internationaal gerenommeerd kunstenares die werkt met wol en vilt. Ze heeft haar eigen schaapskudde en maakt zelf haar verfmaterialen uit natuurlijke grondstoffen. Begonnen met het maken van stoffen voor de mode-industrie, maakt ze de laatste jaren steeds vaker grote autonome kunstwerken.

10

Mooie accessoires

Wij hebben weer fijne nieuwe spullen ingekocht, klassiekers, accessoires, jonge ontwerpen etc...Kom genieten van al dat moois!

img_2618

Super inspirerend

Wow, wat een concept store, alles even begeerlijk en mooi. Onorthodox en gemoedelijk, daar houden we van. Iedereen die Londen bezoekt en van meubels houdt, gaan! 55 Marylebone Highstreet, Londen

img_2224

Pallazo

We zijn echt onder de indruk van deze winkel/studio in het voormalig Palazzo Campanella (1562-1565) aan de Via Garibaldi (strada Nuova) te Genua. Net zoals onze Waddenzee staat de Strada Nuova op de Werelderfgoedlijst van de Unesco.

P1010657

Grande signora del Italiano design

Do we need to say more ? Een brok energie deze dame op leeftijd, eigenzinnig, humorvol en trendsettend. Voorlopig niet van plan om met pensioen te gaan. Grey is the new young :-]

kasthall1

Quality never goes out of style :-] Helemaal mee eens, prachtige oersterke keerbare vlak geweven kleden, archetypische patronen, strepen en dessins. Geven een ruimte meteen een stuk bezieling, mooie natuurlijke kleuren en melanges. Wereld beroemd en bij ons verkrijgbaar inclusief een advies bij u thuis en desgewenst het maken van een proefstaal :-]

P9220033

Van deze textielontwerpster hebben we de verrukkelijke Woww collectie ingekocht. Prachtige subtiele dessins afgewisseld met neon kleuren. Edele materialen, sjaals, theedoeken en plaids. Snel naar Jan de Jong dus!

foto

Wij zijn erg blij met het familiebedrijf Van Rossum. Onder de bezielende leiding van Marlieke van Rossum maken deze ambachtelijke meubelmakers prachtige tafels van massief Frans eikenhout. Discrete luxe en ingetogen, soms kloeke vormgeving. Binnenkort in onze winkel een re-edition van een klassieke Oortjestafel in een moderne uitvoering. De Oortafel kan met maximaal 5 bladen worden uitgebreid tot een totale lengte van 420 cm, XXL dus!