inspiratie Blog

keulen-12

Verleidelijk

Altijd weer fijn om de merken die wij verkopen in onze winkel weer even te bewonderen op de beurs. De meeste fabrikanten pakken echt uit om ons te verleiden. Dit jaar kozen wij unaniem voor Cassina als de mooiste stand.
Verrukkelijk mooi. Blij dat wij hier dealer van zijn :-)

lc22

Tijdloos en elegant

We zijn blij met de weloverwogen selectie uit de prachtige collectie van Cassina in onze winkel.
Een aantal klassiekers zoals de fauteuil “Utrecht” van Gerrit Rietveld en de LC-2 van Le Corbusier. Maar ook de “all time favourite” Maralunga van Vico Magistretti, wat een comfort.
En zittend achter dit verrukkelijke bureau Cavaletto van Franco Albini stroomt de inspiratie weer rijkelijk :-)
Kom gauw kijken en genieten.

slowwood1

New website, new models and soft colors

Hello from SlowWood to all design-lovers, eco-enthusiasts, slow lifestyle believers and early adopters.
We are a brand with a purpose. Each piece is made with love for the material and gratitude for the earth. Our designs are gracefully simple and quietly elegant. SlowWood stands for timeless, durable, local and – above all – sustainable design for your home.

cite1

Proef Prouvé...

En ervaar hoe goed het zitcomfort van bijvoorbeeld de fauteuil Cité uit 1930 (!) is. Cité was een van de eerste meesterwerken van Jean Prouvé. Nu bij ons in de winkel!

conseta-5

De Conseta van Cor bestaat 50 jaar.

Om dat te vieren is er een speciale jubileumactie.
Een Conseta in stof, u betaalt de bank wij de stof ! *
Of een Conseta in leder, voor de prijs van stof ! **
In onze winkel staat het nieuwste model in een prachtige en comfortabele hoekopstelling.

sale

SALE

Veel prachtige items voor zachte prijzen, kom langs en bereken uw voordeel! Onze winteropruiming start dinsdag 29 december...

treku10

Made in Spain

Uit Spanje hebben we het merk Treku geselecteerd. Prachtige kasten met een verfijnde vintage jaren '50 sfeer, ongecompliceerd en optimistisch. Walnoot, fijnbezaagd Eiken of in combinatie met lak, onderstel in metaal, hout of op stelpootjes. #Betaalbaar:)

11

Onder de indruk!

Wat een indrukwekkende presentatie in hartje Milaan. Allerlei nieuwe ontwerpen van oa. Stefan Diez, Sebastian Wrong, gebroeders Bourroullec, Scholten & Baijings etc...Veel previews, accessoires en andere goodies. Te veel om op te noemen, zsm inkopen en asap in de winkel!

grut2liggend

Nieuw de Grut 2

De nieuwste loot aan de stam van SlowWood, de Grut 2. Een stevige tafel met een prachtig organisch gevormd blad en met een zachte zijkant-afwerking. Ook hebben we de Grut 1 ovaal opnieuw gefotografeerd...