inspiratie Blog

cite1

Proef Prouvé...

En ervaar hoe goed het zitcomfort van bijvoorbeeld de fauteuil Cité uit 1930 (!) is. Cité was een van de eerste meesterwerken van Jean Prouvé. Nu bij ons in de winkel!

conseta-5

De Conseta van Cor bestaat 50 jaar.

Om dat te vieren is er een speciale jubileumactie.
Een Conseta in stof, u betaalt de bank wij de stof ! *
Of een Conseta in leder, voor de prijs van stof ! **
In onze winkel staat het nieuwste model in een prachtige en comfortabele hoekopstelling.

sale

SALE

Veel prachtige items voor zachte prijzen, kom langs en bereken uw voordeel! Onze winteropruiming start dinsdag 29 december...

treku10

Made in Spain

Uit Spanje hebben we het merk Treku geselecteerd. Prachtige kasten met een verfijnde vintage jaren '50 sfeer, ongecompliceerd en optimistisch. Walnoot, fijnbezaagd Eiken of in combinatie met lak, onderstel in metaal, hout of op stelpootjes. #Betaalbaar:)

11

Onder de indruk!

Wat een indrukwekkende presentatie in hartje Milaan. Allerlei nieuwe ontwerpen van oa. Stefan Diez, Sebastian Wrong, gebroeders Bourroullec, Scholten & Baijings etc...Veel previews, accessoires en andere goodies. Te veel om op te noemen, zsm inkopen en asap in de winkel!

grut2liggend

Nieuw de Grut 2

De nieuwste loot aan de stam van SlowWood, de Grut 2. Een stevige tafel met een prachtig organisch gevormd blad en met een zachte zijkant-afwerking. Ook hebben we de Grut 1 ovaal opnieuw gefotografeerd...