inspiratie Blog

11

Onder de indruk!

Wat een indrukwekkende presentatie in hartje Milaan. Allerlei nieuwe ontwerpen van oa. Stefan Diez, Sebastian Wrong, gebroeders Bourroullec, Scholten & Baijings etc...Veel previews, accessoires en andere goodies. Te veel om op te noemen, zsm inkopen en asap in de winkel!

jan-de-jong-studio-fludd

Bijschaven

Zo, na maanden van gesprekken, schrijven, bijschaven, content maken, knippen en plakken in nauw overleg met de ontwerpers van O'Happens Media Opportunities is het zo ver...De nieuwe website...Favorieten van Christien, blog items, een goed gedocumenteerde lijst van merken, geschiedenis en ons manifest. De teerling is geworpen :-] 'Alea iacta est'

Lees verder over de mooie Wooden Crystals...

hagedornhagen1

Hagedornhagen is opgericht door Mads Hagedorn-Olsen en Anders Morell Hagen, gerenommeerde fotografen die al veel prijzen op hun naam hebben staan. Bij Hagedornhagen hebben ze een passie voor enge beestjes en andere insecten. Om deze reden hebben ze een selectie torren en vlinders gefotografeerd en deze vervaardigd tot art prints, spellen en een kleurboek. Het assortiment is prachtig vormgegeven en van zeer hoogwaardige kwaliteit.

P9220033

Van deze textielontwerpster hebben we de verrukkelijke Woww collectie ingekocht. Prachtige subtiele dessins afgewisseld met neon kleuren. Edele materialen, sjaals, theedoeken en plaids. Snel naar Jan de Jong dus!

P8210067

We hebben veel Vitra ingekocht. O.a eetkamerstoel Jill van Alfredo Haberli, een nieuwe klassieker in wording... De nieuwe relax fauteuil Grand Repos van Antinio Citterio zit super lekker en heeft een prachtige feston steek afwerking. Week 42 in de winkel verwacht....

hay1

Heel veel nieuwe Hay items binnen, Scandinavische heldere vormgeving en heerlijk betaalbaar: klassiek Deense spijlenstoelen, coffee tables Bella, de nieuwe eetkamertafel Bella Desk.... Prachtige wollen kussens, dekbedhoezen van Scholten & Baijings, notitieblokken Towerblocks...Te veel om op te noemen, kom kijken en bewonder!

spoinq1

Het nieuwe Nederlandse meubelmerk Spoinq, gepresenteerd tijdens de Inside Design Amsterdam & de Woonbeurs nu bij ons in de winkel. De ontwerpen zijn van Ruud-Jan Kokke en worden in NL geproduceerd. De stoelen met een geweldig zitcomfort zijn leverbaar in tal van mooie -Zweedse- stoffen, die aansluiten bij ieders budget & persoonlijkheid!

lampo1

Net gearriveerd in de winkel, de prachtige kasten van het Italiaanse San Giacomo. Wij zijn nu vijf jaar dealer van dit -betaalbare- designmerk. Slimme, functionele TV/audio oplossingen, boekenkasten, dressoirs en slaapkamerkasten. Leverbaar in mat & hoogglans lakken en in verschillende houtsoorten. Wij komen graag bij u thuis om samen met u de juiste kast te kiezen die bij u past!