inspiratie Blog

studio

Interieur ontwerp: Studio Slow

Wij werken voor architectenbureaus, particuliere -en zakelijke opdrachtgevers. Elke opdracht, hoe groot of klein ook krijgt onze maximale betrokkenheid & aandacht.
Disciplines zijn:
Interieurontwerp - Kleur- en materiaaladvies - Verlichtingsplan - Ontwerp maatwerk - Badkamer- en keukenontwerp - Begeleiding verbouw en nieuwbouw - Styling en fotografie - Identity, grafische vormgeving
Check the site voor gerealiseerde concepten & projecten!
https://www.studioslow.nl/

p1010034

SlowWood

"Menig Dutchdesigner valt voor de klei, het water, de ruimte en de goedbewaarde ambachtelijkheid van Friesland", aldus Jeroen Junte in een mooi geschreven stuk in het Volkskrant Magazine over het Frysk design met aandacht en foto van SlowWood. #trots!

folklore

Duurzaam

Folklore Londen is een hippe duurzame winkel, met heel veel publiciteit op Blogs rond de wereld. De winkel is opgericht door Danielle Reid en haar man Rob. Ze begonnen het bedrijf met een eenvoudig idee dat een beter leven mogelijk is door middel van design.
Wij zijn blij en trots dat SlowWood opgenomen is in de collectie van Shop Folklore. SlowWood in London, happy:-]

P9270007

SlowWood op de Woonbeurs bij We Are Beauty Amsterdam. Veel gezien en we waren vooral geinspireerd door de prachtige Saddle kruk van Vroonland [direct ingekocht voor de winkel] en de subtiele typische kleuren van Studio IJm Amsterdam, daar kunnen wij wel wat mee... wordt vervolgd... Ook krijgt de stoere Stone Stove van Weltevree een plekje in onze winkel!

SlowWood heeft haar nieuwe Grut collectie eetkamertafels gepresenteerd tijdens de IDA. De sfeer op IJburg was weer geweldig, inspirerend publiek en enthousiaste reacties op de collectie. Ook met buurvrouw Ineke Hans [ en Sanne] was het goed toeven. De sukerbole, Fryske dumkes en oranjekoek waren niet aan te slepen. Veel Friezen om utens ontmoet! De tafels worden ook op de Woonbeurs gepresenteerd....

Kijk ook op SlowWood.nl voor alle MUN en GRUT modellen.

P1040167

Parijs: Sacre-Coeur, Arc de Triomphe, de Eiffel Toren, Louis Vuitton, Seine et cetera... de geweldige energie, prachtig! We gingen naar Parijs om SlowWood spullen te brengen voor een fotoshoot in de Le Bon Marche catalogue, het oudste warenhuis van Paris! Onder de indruk, moe maar vol inspiratie kwamen we thuis...

Meer foto's op de SlowWood website pop:yes.

insidedesign

SlowWood is aanwezig tijdens de ElleDesignAmsterdam met een sprankelende presentatie op de Diemerparklaan 63 te IJburg Amsterdam van 23 t/m 25 september. Er is speciaal voor dit event een nieuw model ontwikkeld en wordt tijdens de IDA gelanceerd Ook is SlowWood present bij het Elle d'Eco-Pop up hotel van het stylingbureau kamer 465.
Op de woonbeurs tref je SlowWood aan bij het VtWonen huis en het Eigen Huis&Interieur huis! Een drukke tijd voor Christien! Publicatie's verwacht in de Elle, E&I, VTWonen, Linda wonen, 101 woonideeen, Leeuwarder Courant etc... het duitse Grazia, French magazine Milk en het Chinese Lohas lifestyle magazine.

SlowWood heeft sinds kort een agent voor NL, Karin Lijmbach van Karmijn agenturen.

aandacht voor mun28

Trots zijn wij op de aanwinst van het nieuwe merk Slowwood. Prachtige ambachtelijke producten, 100% Frysk en ontworpen en ontwikkeld door Christien Starkenburg. Natuurlijke afwerking in olie, zeep of lak. Alle modellen van dit sympathieke merk staan bij ons in de showroom. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via slowwood.nl of via Twitter.