inspiratie Blog

treku10

Made in Spain

Uit Spanje hebben we het merk Treku geselecteerd. Prachtige kasten met een verfijnde vintage jaren '50 sfeer, ongecompliceerd en optimistisch. Walnoot, fijnbezaagd Eiken of in combinatie met lak, onderstel in metaal, hout of op stelpootjes. #Betaalbaar:)

dyeing-studio

Tactiel & zacht

Claudy Jongstra is een internationaal gerenommeerd kunstenares die werkt met wol en vilt. Ze heeft haar eigen schaapskudde en maakt zelf haar verfmaterialen uit natuurlijke grondstoffen. Begonnen met het maken van stoffen voor de mode-industrie, maakt ze de laatste jaren steeds vaker grote autonome kunstwerken.

jan-de-jong-studio-fludd

Bijschaven

Zo, na maanden van gesprekken, schrijven, bijschaven, content maken, knippen en plakken in nauw overleg met de ontwerpers van O'Happens Media Opportunities is het zo ver...De nieuwe website...Favorieten van Christien, blog items, een goed gedocumenteerde lijst van merken, geschiedenis en ons manifest. De teerling is geworpen :-] 'Alea iacta est'

Lees verder over de mooie Wooden Crystals...

10

Mooie accessoires

Wij hebben weer fijne nieuwe spullen ingekocht, klassiekers, accessoires, jonge ontwerpen etc...Kom genieten van al dat moois!

p1010021

Vaste stek

Onze ontwerpstudio Interieur+ zichtbaar en communicatief gemaakt in de winkel, voor iedereen die ons bezoekt, langs fietst en rijdt... Altijd werk in uitvoering en een beetje rommelig. Fijn uitzicht, goed daglicht, een mooie vaste stek :-] Welkom.

interlubke-01

Super kwaliteit

Interlubke dealer zijn we al meer dan 45 jaar, functioneel, perfect gemaakt en super tijdloos. De Audi onder de kasten, niet gek dat we deze kasten keer op keer speciaal verhuizen voor onze klanten!

img_0312

Nieuwe energie

Zo, na een super druk en turbulent jaar een welverdiende vakantie, onze winkel is daarom  in week 30 en 31 gesloten. Even windstilte, hoofd leegmaken en nieuwe energie & indrukken opdoen. Vergezichten bewonderen en voorbereiden op het komende jaar, waar nieuwe ontwikkelingen op stapel staan...

PB060011

De stofwolken zijn opgetrokken en ons pand is in oude glorie hersteld. Wij zijn super blij met het resultaat, wij willen langs deze weg bouwbedrijf van der Hoek uit Leeuwarden en schilderwerken Westra uit Aldtsjerk bedanken voor de uiterst plezierige samenwerking en het prachtige vakwerk!

330300_heima_4armed_candlestick_candles_300dpi

Normann Copenhagen was founded in 1999 by Poul Madsen and Jan Andersen.

In 2002 Normann Copenhagen launched their first product, the lamp Norm 69. With this product they entered the international scene of design. Since the launch of the Norm 69 Normann Copenhagen has developed a series of remarkable products that have won several international design awards.

Belangrijker nu in Leeuwarden bij Jan de Jong interieur verkrijgbaar!

hagedornhagen1

Hagedornhagen is opgericht door Mads Hagedorn-Olsen en Anders Morell Hagen, gerenommeerde fotografen die al veel prijzen op hun naam hebben staan. Bij Hagedornhagen hebben ze een passie voor enge beestjes en andere insecten. Om deze reden hebben ze een selectie torren en vlinders gefotografeerd en deze vervaardigd tot art prints, spellen en een kleurboek. Het assortiment is prachtig vormgegeven en van zeer hoogwaardige kwaliteit.

P9220033

Van deze textielontwerpster hebben we de verrukkelijke Woww collectie ingekocht. Prachtige subtiele dessins afgewisseld met neon kleuren. Edele materialen, sjaals, theedoeken en plaids. Snel naar Jan de Jong dus!

113320

Dat we verbouwen is momenteel goed zichtbaar, pand in de steigers, gevel open, binnen wat rommelig.... Het hele pand is toe aan grootschalig onderhoud, wij verwachten dat de werkzaamheden eind oktober zijn afgerond.

P8210067

We hebben veel Vitra ingekocht. O.a eetkamerstoel Jill van Alfredo Haberli, een nieuwe klassieker in wording... De nieuwe relax fauteuil Grand Repos van Antinio Citterio zit super lekker en heeft een prachtige feston steek afwerking. Week 42 in de winkel verwacht....

P7080003

Ook dit jaar hebben wij weer een vakantiesluiting, de winkel is week 31 en 32 dicht. Fris en uitgerust kunnen we u dan weer inspireren en enthousiasmeren. We wensen een ieder een hele mooie, rustige, actieve, ontspannende vakantie en een veilige terugkeer.

De verbouwing van ons pand start na de bouwvak, wij zijn tijdens de verbouwing gewoon open.

Arrivederci, Ciao!

hay1

Heel veel nieuwe Hay items binnen, Scandinavische heldere vormgeving en heerlijk betaalbaar: klassiek Deense spijlenstoelen, coffee tables Bella, de nieuwe eetkamertafel Bella Desk.... Prachtige wollen kussens, dekbedhoezen van Scholten & Baijings, notitieblokken Towerblocks...Te veel om op te noemen, kom kijken en bewonder!

p9240089_2

Prachtige items voor zachte prijzen, kom langs en bereken uw voordeel! Onze winteropruiming start dinsdag 27 december...

a

Een op alle fronten woelig jaar vol actie en inspiratie ligt achter ons... Beursbezoeken Amsterdam, Kopenhagen, Keulen en Milaan, een vliegende start van SlowWood, vernieuwen van websites, mooie interieur projecten gerealiseerd...Nieuwe merken toegevoegd. Wij kijken met een goed gevoel terug op het jaar dankzij u! Wij zijn trots op onze leuke, twinkelende, ondernemende en inspirerende Jan de Jong klant! Voor het in ons gestelde vertrouwen danken wij u zeer!

Wij wensen iedereen een gloedvolle kerst en een gezond,creatief 2012!

Christien & Henk, Chris & Laura, Pieter & Wijnand

lampo1

Net gearriveerd in de winkel, de prachtige kasten van het Italiaanse San Giacomo. Wij zijn nu vijf jaar dealer van dit -betaalbare- designmerk. Slimme, functionele TV/audio oplossingen, boekenkasten, dressoirs en slaapkamerkasten. Leverbaar in mat & hoogglans lakken en in verschillende houtsoorten. Wij komen graag bij u thuis om samen met u de juiste kast te kiezen die bij u past!

aandacht voor mun28

Trots zijn wij op de aanwinst van het nieuwe merk Slowwood. Prachtige ambachtelijke producten, 100% Frysk en ontworpen en ontwikkeld door Christien Starkenburg. Natuurlijke afwerking in olie, zeep of lak. Alle modellen van dit sympathieke merk staan bij ons in de showroom. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via slowwood.nl of via Twitter.