inspiratie Blog

aandacht voor mun28

Trots zijn wij op de aanwinst van het nieuwe merk Slowwood. Prachtige ambachtelijke producten, 100% Frysk en ontworpen en ontwikkeld door Christien Starkenburg. Natuurlijke afwerking in olie, zeep of lak. Alle modellen van dit sympathieke merk staan bij ons in de showroom. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via slowwood.nl of via Twitter.

ku-dm-425-s

Gelukkig is het vriendelijke zusje van Designonstock. Betaalbare modellen, goede stoffen, korte levertijd, dat is Gelukkig. Bank Rif staat bij ons in de showroom, voorzien van diverse tafeltjes Tile en kussens Ushi. Kom Gelukkig bij ons bekijken.

aac23 remix-oak-1

HAY, HORSENS MUSEUM

Hay, het open en eerlijke Deense merk met betaalbaar Scandinavisch design. Een breed assortiment van kussens tot zitmeubelen. Cross-over tussen Vitra en Ikea met o.a. prachtig beddengoed van Scholten en Baijings. Diverse modellen in onze showroom.

p5030013

Sinds kort in onze winkel, Japanse masking tape. Leuk om te geven, leuk om te krijgen. Wij hebben diverse kleuren en verpakkingen in onze winkel.

bq-3z-32-s1

Lang verwacht en nu binnengekomen. Bank Heelz van Designonstock. De eerste kussenbank van dit merk. Lekker om in te ploffen maar toch met een stevig zitcomformt. Diverse uitvoeringen, korte levertijd en zeer scherpe prijs/kwaliteitsverhouding.

04-05_studimo09

Jan de Jong interieur is al meer dan 40 jaar dealer van Interlübke. In al die jaren heeft het merk zijn ongeëvenaarde kwaliteit en tijdloze vormgeving ruimschoots bewezen. Wij nodigen u van harte uit deze tentoonstelling te bezoeken om de mogelijkheden en kwaliteiten van de programma’s cube en reef zelf te ervaren. De tentoonstelling is tot half oktober bij ons te bewonderen.

blocks 01

We hebben prachtige accessoires & kussens in de winkel van Missoni,Hay, Ferm, Jurianne Matter, Vitra, Eno, Dfuze, MT, Christien Meindertsma, Scholten & Baijings, Casalis, Designers Guild, Osborne &little, Kvadrat & Maharam