Onze merken

Onze internationale collectie bestaat uit een kleurrijk aanbod, geselecteerd door ons voor u. Om optimaal op de hoogte te blijven bezoeken wij jaarlijks de internationale meubelbeurzen in Keulen, Milaan, Parijs en Kortrijk en houden natuurlijk de vakliteratuur bij. Criteria voor het collectioneren zijn intrinsieke kwaliteit, ambachtelijkheid, vernieuwing, verantwoorde productiewijze, eigen identiteit en een prijs/kwaliteitsverhouding die klopt.

Van het ambachtelijke en lokaal gemaakte Slowwood tot het internationaal vermaarde Vitra, wij staan voor een dynamische mix. Frivool of stoer, minimalistisch of uitbundig, u kunt bij ons in een gemoedelijke sfeer een keuze maken die bij uw gevoel past. En daar gaat het om.

F

Ferm Living

Ferm Living is een Deens designmerk dat prachtige design accessoires maakt en verkoopt. De collectie is breed: van Ferm Living Muurstickers en Ferm Living Behang, tot en met kussens, theedoeken en lampen. Wij hebben altijd veel kussens in stock, subtiel, kleurig, mooie dessins en super betaalbaar! We love it :-]

More

H

Hay

Scandinavisch design maakt de laatste jaren een ware opmars en vooral het Deense merk HAY is ongekend populair. HAY bracht in 2003 haar eerste meubelcollectie op de markt en haalt haar inspiratie uit Deense ontwerpen van de jaren 50 en 60. Inmiddels biedt HAY een complete wooncollectie; meubelen, verlichting, kleden, woontextiel en accessoires. Alles gemaakt vanuit de HAY filosofie dat goed design betaalbaar moet zijn. Bij ons in de winkel!

More

L

Lyngby

De “Porcelænsfabrikken Danmark – Lyngby Porcelæn” is in 1936 opgericht in Lyngby, ten Noorden van Kopenhagen als een fabrikant van servies en vazen.
Het porselein van Lyngby staat nog steeds bekend om zijn enorme vakmanschap en verfijnde techniek. Maar ook als een innovatief bedrijf.

More

T

Thomas Eyck

Thomas Eyck is uitgever en distributeur van karakteristieke en exclusieve hedendaagse vormgevingsproducten. Zorg, aandacht en liefde voor materiaal, techniek en ontwerp zijn sleutelwoorden in de filosofie van het bedrijf. Thomas Eyck werkt samen met ontwerpers naar zijn keus. Belangrijk vindt hij de combinatie van ontwerp en materiaal, en de aandacht waarmee de ontwerpen ontwikkeld worden van het eerste idee tot de ‘laatste hand’. Onze favoriet, de Grand Bernard van Scholten & Baijings!

More

V

Vipp

Het is niet vaak dat je een pedaalemmer tegenkomt in een museum. Maar de designstatus van Vipp heeft het sinds 2009 tot in het MoMa (New York) gebracht! Wij hebben het complete Vipp assortiment in de winkel, keuken- en badkamer accessoires!

More