Onze merken

Onze internationale collectie bestaat uit een kleurrijk aanbod, geselecteerd door ons voor u. Om optimaal op de hoogte te blijven bezoeken wij jaarlijks de internationale meubelbeurzen in Keulen, Milaan, Parijs en Kortrijk en houden natuurlijk de vakliteratuur bij. Criteria voor het collectioneren zijn intrinsieke kwaliteit, ambachtelijkheid, vernieuwing, verantwoorde productiewijze, eigen identiteit en een prijs/kwaliteitsverhouding die klopt.

Van het ambachtelijke en lokaal gemaakte Slowwood tot het internationaal vermaarde Vitra, wij staan voor een dynamische mix. Frivool of stoer, minimalistisch of uitbundig, u kunt bij ons in een gemoedelijke sfeer een keuze maken die bij uw gevoel past. En daar gaat het om.

S

Studio Slow

Studio Slow is een ontwerpstudio op het gebied van interieur- en conceptontwikkeling. Christien Starkenburg is de stuwende kracht achter Studio Slow en SlowWood. Tevens is zij verbonden als ontwerper & art-director aan Jan de Jong interieur, verantwoordelijk voor winkel, collectie en communicatie.

Studio Slow is er voor losse adviestrajecten en heeft uiteenlopende en inspirerende interieurs/concepten gerealiseerd, zowel voor particulieren als bedrijven. Afhankelijk van de opdracht kan een team van specialisten samengesteld worden, zodat ook multidisciplinaire opdrachten bij Studio Slow in goede handen zijn. Studio Slow voor Interieurontwerp, Styling en Grafische vormgeving.

More