Onze merken

Onze internationale collectie bestaat uit een kleurrijk aanbod, geselecteerd door ons voor u. Om optimaal op de hoogte te blijven bezoeken wij jaarlijks de internationale meubelbeurzen in Keulen, Milaan, Parijs en Kortrijk en houden natuurlijk de vakliteratuur bij. Criteria voor het collectioneren zijn intrinsieke kwaliteit, ambachtelijkheid, vernieuwing, verantwoorde productiewijze, eigen identiteit en een prijs/kwaliteitsverhouding die klopt.

Van het ambachtelijke en lokaal gemaakte Slowwood tot het internationaal vermaarde Vitra, wij staan voor een dynamische mix. Frivool of stoer, minimalistisch of uitbundig, u kunt bij ons in een gemoedelijke sfeer een keuze maken die bij uw gevoel past. En daar gaat het om.

C

Casalis

De exclusieve tapijten van Cassalis zijn vaak handgemaakt en samengesteld uit superieure zijde en hoogwaardige wolsoorten. Wanneer u op zoek bent naar een unieke vloerbedekking of karpet kiest u voor Cassalis. Elegant en chique, zacht en comfortabel, natuurlijk en warm, of juist basic en strak.

More

Claudy Jongstra

Wij hebben altijd werk in stock van deze top kunstenares, ook de kleurstalen & samples. Wereld beroemd, in Fryslan gemaakt, duurzaam, tactiel, warm en creëert een ongelofelijke fijne impact/sfeer in een interieur. Zowel voor project als particulier. Wij zijn fan :-] Vraag naar de mogelijkheden voor een Jongstra bij u thuis.

More

Cunera

In 1995 ontving Cunera op haar 125e verjaardag een koninklijke onderscheiding en wordt het predikaat ‘bij koninklijke beschikking hofleverancier’ gevoerd. Wij zijn dol op dit merk, fijne sisals, prachtige wollen vloerbedekking geven instant veel sfeer en een natuurlijke basis.

More

K

Kasthall

In een wereld van massaproductie wordt accuraat vakmanschap alsmaar zeldzamer. Kasthall, met meer dan 100 jaar ervaring in de productie van tapijten, draagt passie en liefde voor het vak al sinds de oprichting hoog in het vaandel. De productie van de tapijten gebeurt nog altijd in de fabriek in het Zweedse Kinna. Kasthall heeft het productieproces volledig in eigen hand waardoor de kwaliteit, waar het merk internationale bekendheid heeft verworven, optimaal is en blijft. Sfeervol en super sterk, een aanwinst voor je interieur.

More

Kinnasand

De stoffen van Kinnasand zijn stuk voor stuk bijzonder te noemen. Prachtig Scandinavisch subtiel kleurenpalet,fijne linnens, katoen en dessins. We houden ook erg van de soepele handgeweven kelims die het bedrijf maakt, in een vintage uitvoering of met een dessin, prachtig!

More

M

Missoni

Missoni home, dekbedovertrekken, plaids, sierkussens, handdoeken, spreien etc...Do we need to say more? Wat een prachtige kleuren combinaties, ongeëvenaarde dessins en luxe materialen. Een perfect merk om een verfijnde elegante impact te creëren in het interieur. We love it!

More

P

Perletta

Handgeweven carpetten op maat. Natuurlijke materialen, prachtige kleuren en vriendelijk geprijsd. Wij komen graag bij u thuis om de afmeting en kleur samen met u te kiezen.

More

V

Van Besouw

Wie kent dit bijzondere tapijt niet? Wij wel, nog altijd uniek in de markt! De 3801 is een ware design classic van 100% katoen. Een uitvinding van Van Besouw uit 1969, die nog altijd super actueel is. Een katoenen tapijt van onverwoestbare kwaliteit. Het schrijvende karakter is een van de meest typerende eigenschappen van dit levende en eigentijdse tapijt.

More