Onze merken

Onze internationale collectie bestaat uit een kleurrijk aanbod, geselecteerd door ons voor u. Om optimaal op de hoogte te blijven bezoeken wij jaarlijks de internationale meubelbeurzen in Keulen, Milaan, Parijs en Kortrijk en houden natuurlijk de vakliteratuur bij. Criteria voor het collectioneren zijn intrinsieke kwaliteit, ambachtelijkheid, vernieuwing, verantwoorde productiewijze, eigen identiteit en een prijs/kwaliteitsverhouding die klopt.

Van het ambachtelijke en lokaal gemaakte Slowwood tot het internationaal vermaarde Vitra, wij staan voor een dynamische mix. Frivool of stoer, minimalistisch of uitbundig, u kunt bij ons in een gemoedelijke sfeer een keuze maken die bij uw gevoel past. En daar gaat het om.

L

Lyngby

De “Porcelænsfabrikken Danmark – Lyngby Porcelæn” is in 1936 opgericht in Lyngby, ten Noorden van Kopenhagen als een fabrikant van servies en vazen.
Het porselein van Lyngby staat nog steeds bekend om zijn enorme vakmanschap en verfijnde techniek. Maar ook als een innovatief bedrijf.

More