Onze merken

Onze internationale collectie bestaat uit een kleurrijk aanbod, geselecteerd door ons voor u. Om optimaal op de hoogte te blijven bezoeken wij jaarlijks de internationale meubelbeurzen in Keulen, Milaan, Parijs en Kortrijk en houden natuurlijk de vakliteratuur bij. Criteria voor het collectioneren zijn intrinsieke kwaliteit, ambachtelijkheid, vernieuwing, verantwoorde productiewijze, eigen identiteit en een prijs/kwaliteitsverhouding die klopt.

Van het ambachtelijke en lokaal gemaakte Slowwood tot het internationaal vermaarde Vitra, wij staan voor een dynamische mix. Frivool of stoer, minimalistisch of uitbundig, u kunt bij ons in een gemoedelijke sfeer een keuze maken die bij uw gevoel past. En daar gaat het om.

F

Farrow & Ball

Farrow & Ball houdt de traditie van hun oprichters John Farrow en Richard Ball in stand door ongeëvenaarde verf-en behangproducten met uitsluitend de beste ingrediënten en hoogwaardige pigmenten te produceren. De karakteristieke verfkleuren en finishes, die sinds 1946 in Dorset gemaakt worden, staan bekend om hun diepte en complexiteit. Er zijn 132 kleuren. Het Farrow & Ball kleurenpalet is met zorg ontworpen. De namen van de kleuren weerspiegelen de zorg en inspiratie waarmee het palet is samengesteld. Achter iedere kleur gaat een speciaal verhaal of betekenis schuil die terug te vinden is in de naam.

More